Tillbyggnad

Behov av mer utrymme?

En tillbyggnad är ett spännande sätt att utöka utrymmet i ditt hem eller affärslokal och anpassa det efter dina behov. Oavsett om du drömmer om att skapa ett extra sovrum, utöka ditt kök, bygga en vacker veranda eller skapa ett hemmakontor, kan en tillbyggnad förvandla ditt nuvarande utrymme till något som verkligen passar din livsstil.

Tillbyggnad är inte bara en möjlighet att öka utrymmet, utan också att förbättra funktionaliteten och estetiken i din fastighet. Med rätt planering och professionell hjälp kan du skapa en tillbyggnad som passar perfekt in i din befintliga struktur och ger ett naturligt flöde mellan de nya och befintliga utrymmena.

Vårt dedikerade team av experter specialiserar sig på att hjälpa dig att förverkliga dina tillbyggnadsdrömmar. Vi tar hand om allt, från planering och design till genomförande och färdigställande, för att se till att resultatet är precis som du har föreställt dig.

Låt oss hjälpa dig att maximera ditt utrymme och skapa en tillbyggnad som är både praktisk och vacker. Kontakta oss idag för att börja planera din tillbyggnad och ta det första steget mot att förvandla ditt utrymme till något extraordinärt.

Vi lät renovera vår puts på nedre våningen i vårt hus. Ett mycket professionellt företag. Från offert till planering av arbetet. Kunde alltid fråga Robin om jag hade några frågor under arbetets gång. Vi är väldigt nöjda med Sundin
– Roger

Vi har anlitat AB Sundin STHLM för en tillbyggnad på vår villa i Tyresö.
Allt har fungerat bra från första kontakt. De har tagit stort ansvar och löst problem som uppkommit i samråd med oss och konstruktör. Bra löpande kommunikation och allt går att lösa vilket varit en trygghet.
Dessutom är de riktigt proffsiga hantverkare!
– Thomas

Tidigare projekt

070-269 01 04
Info@sundinbygg.se
Agavägen, 18155, Lidingö, Stockholm
Våra tjänster
Vår Arbetsprocess
Målning
Renovering
Fasadrenovering
Tillbyggnad
Om oss

Vi är ett erfaret och professionellt företag med fokus på att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Oavsett om det handlar om målning, fasadrenovering, badrumsrenovering, köksrenovering, tillbyggnad eller takläggning, så kan du lita på oss för att få jobbet gjort på bästa sätt.

Rulla till toppen