Kreativt Renoveringsföretaig i Stockholm

På AB Sundin STHLM är våra renoveringstjänster nyckeln till att omvandla ditt befintliga utrymme till något som både är funktionellt och estetiskt tilltalande. Oavsett om du har ett hem som behöver fixas eller en komplex kommersiell fastighet som behöver uppdateras, kan vårt renoveringsföretag i Stockholm förverkliga dina renoveringsvisioner.

Vi specialiserar oss på att renovera utrymmen i en mängd olika stilar och storlekar. Vårt mål är att leverera resultat som inte bara möter dina förväntningar, utan även överträffar dem. Vi tar hand om allt från inledande planering och design till genomförande och färdigställande, så att du kan slappna av och njuta av det omvandlade utrymmet.

Oavsett om du drömmer om ett modernt kök, ett lyxigt badrum eller en ombyggnation av ditt kontorsutrymme, kan du lita på att vårt renoveringsföretag levererar högkvalitativa tjänster anpassade till dina behov och din budget. Vi är engagerade i att skapa utrymmen som du kommer att älska att leva och arbeta i.

Börja planera ditt nästa renoveringsprojekt.

Vi lät renovera vår puts på nedre våningen i vårt hus. Ett mycket professionellt företag. Från offert till planering av arbetet. Kunde alltid fråga Robin om jag hade några frågor under arbetets gång. Vi är väldigt nöjda med Sundin
– Roger

Vi har anlitat AB Sundin STHLM för en tillbyggnad på vår villa i Tyresö.
Allt har fungerat bra från första kontakt. De har tagit stort ansvar och löst problem som uppkommit i samråd med oss och konstruktör. Bra löpande kommunikation och allt går att lösa vilket varit en trygghet.
Dessutom är de riktigt proffsiga hantverkare!
– Thomas

Tidigare projekt

Våra Renoveringstjänster i Stockholm Inkluderar

AB Sundin STHLM erbjuder omfattande renoveringstjänster för fastigheter i Stockholm. Ta reda på vad vårt renoveringsföretag i Stockholm kan hjälpa till med.

Vardagsrumsrenovering

Uppdatera ditt vardagsrum och tillföra mer liv i ditt personliga utrymme. På AB Sundin STHLM väljer vi rätt färg på färg, väggtexturer, möbler och tillbehör för att göra ditt utrymme både funktionellt och fantastiskt.

Köksrenovering och Ombyggnad

Vår köksrenovering i Stockholm inkluderar val av målarfärg/material, skåp och tillbehör för dina kulinariska äventyr. Låt oss omforma köket enligt dina specifika behov.

Badrumsrenovering

Badrum är ett funktionellt utrymme som aldrig kan ignoreras. På AB Sundin STHLM hjälper vi dig att välja rätt badrumskakel och inredning för att förbättra din spa-liknande upplevelse. Vi skapar ovärderligt värde genom anpassade bad- och duschrenoveringar i Stockholm och omgivande områden.

Trädgårdsreonvering

Gör ditt hem till en tillflyktsort för avkoppling och underhållning med vårt renoveringsföretag i Stockholm. Vi kan hjälpa dig att uppgradera din främre trädgård, bakgård med grillområde, utomhuskök, pool och altan. Gör din uteplats till en mysig oas och beundra din utomhusmiljö med rätt belysning.

Villarenovering i Stockholm

Uppfinn om ditt gamla eller föråldrade hem med den bästa villarenoveringen i Stockholm. Vi hanterar villarenoveringar av alla storlekar och typer med största omsorg och hänsyn till din egendoms strukturella integritet. Väggfärg, inomhus-/utomhusbelysning och andra designelement för villor.

Kontorsutrymmesrenovering

Modernisera ditt kontorsutrymme med våra anpassade renoveringsdesigner. Våra designers skapar en unik visuell identitet för ditt kontor. Från att välja rätt färgscheman och material till kontorsinstallationer. Vi ser till att du får maximal avkastning på din investering i oss.

Renoveringsprocess

1. Inledande Konsultation

Vårt team planerar personliga konsultationer med våra kunder. Det hjälper oss att förstå deras projektziel och vision. Vi kommer också att diskutera dina renoveringsidéer, budget och tidsplan.

2.Design & Planering

Vårt team skapar arkitektoniska ritningar och layouter, och ser till att varje detalj överensstämmer med dina projektziel.

3.Rivning & Borttagning

Vi inleder med att ta bort befintliga strukturer innan det faktiska renoveringsarbetet börjar. Alla säkerhetsföreskrifter och överväganden följs.

4.Strukturella Förbättringar

Vårt team kommer att arbeta med strukturella förbättringar eller reparationer som renoveringsprojektet kan kräva.

5.Mekaniska System & Uppgraderingar

Vi moderniserar ditt hem genom att installera eller uppgradera elektriska, VVS- och HVAC-system för att stödja din nya design.

6.Isolering & Interiör

Vi applicerar isolering av hög kvalitet och skapar innerväggar med gips, vilket lägger grunden för de avslutande detaljerna.

7. Avslutande & Kvalitetssäkring

Vi lägger till golv, armaturer, skåp och andra designelement. Vårt renoveringsföretag genomför kvalitetskontroll och inspektioner för att uppfylla branschstandarder och regler.

Redo att komma igång? Boka ett konsultationssamtal idag.

070-269 01 04
Info@sundinbygg.se
Agavägen, 18155, Lidingö, Stockholm
Våra tjänster
Vår Arbetsprocess
Målning
Renovering
Fasadrenovering
Tillbyggnad
Om oss

Vi är ett erfaret och professionellt företag med fokus på att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Oavsett om det handlar om målning, fasadrenovering, badrumsrenovering, köksrenovering, tillbyggnad eller takläggning, så kan du lita på oss för att få jobbet gjort på bästa sätt.

Rulla till toppen