Målning

Vi kan Måleri

Våra måleritjänster är en hörnsten i vårt erbjudande och en garanti för att du får professionell kvalitet och skicklighet varje gång du väljer oss. Med ett team av erfarna målare strävar vi efter att göra ditt projekt till något speciellt.

Oavsett om det handlar om att förnya ditt hem, kontor eller kommersiella fastighet, är vi här för att säkerställa att resultatet överträffar dina förväntningar. Våra målare är noggranna och fokuserade på detaljer, vilket innebär att du kan lita på oss för att leverera en slät och jämn yta med perfekt färgmatchning.

Vi tar hand om varje aspekt av måleriarbetet, från förberedelse av ytan till applicering av färg och avslutande inspektion, så att du kan njuta av ett färdigt resultat som håller högsta standard. Vårt mål är inte bara att förvandla dina väggar och ytor, utan också att förvandla ditt utrymme till något som du är stolt över.

Oavsett om det är ett mindre projekt eller en omfattande renovering, kan du lita på våra måleritjänster för att skapa en fräsch och nyanserad look som kommer att vara en fröjd för ögat och hålla länge. Välj oss för att göra ditt projekt till verklighet med professionell kvalitet och omsorg.

Vi lät renovera vår puts på nedre våningen i vårt hus. Ett mycket professionellt företag. Från offert till planering av arbetet. Kunde alltid fråga Robin om jag hade några frågor under arbetets gång. Vi är väldigt nöjda med Sundin
– Roger

Vi har anlitat AB Sundin STHLM för en tillbyggnad på vår villa i Tyresö.
Allt har fungerat bra från första kontakt. De har tagit stort ansvar och löst problem som uppkommit i samråd med oss och konstruktör. Bra löpande kommunikation och allt går att lösa vilket varit en trygghet.
Dessutom är de riktigt proffsiga hantverkare!
– Thomas

070-269 01 04
Info@sundinbygg.se
Agavägen, 18155, Lidingö, Stockholm
Våra tjänster
Vår Arbetsprocess
Målning
Renovering
Fasadrenovering
Tillbyggnad
Om oss

Vi är ett erfaret och professionellt företag med fokus på att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Oavsett om det handlar om målning, fasadrenovering, badrumsrenovering, köksrenovering, tillbyggnad eller takläggning, så kan du lita på oss för att få jobbet gjort på bästa sätt.

Rulla till toppen