Köksrenovering Stockholm

Ditt kök, med ett nytänk…

Professionell köksrenovering i Stockholm

Är du redo att ge ditt kök en vågad makeover? Det kan vara den perfekta tiden för den efterlängtade renoveringen.

På AB Sundin STHLM renoverar vi kök prisvärt efter din smak, behov och budget. Vi är omtyckta av våra kunder för:

  • Över 18 års erfarenhet
  • Pålitlig och förtroendeingivande arbetsmoral
  • 100% garanterad kundnöjdhet
  • Professionella experter
  • Över 100 positiva recensioner på Google, Offerta och Facebook.

Om du är intresserad av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss för mer information eller för att diskutera din köksrenovering.

Renovering av kök i hantverkstil

Att renovera ditt kök är en stor förändring för ditt hem. Om du befinner dig i Stockholm och är redo för en köksuppgradering, här är det du behöver veta för att säkerställa ett smidigt och fantastiskt projekt.

AB Sundin STHLM erbjuder dig en komplett lösning för din köksombyggnad. Våra erfarna experter garanterar ett förstklassigt, funktionellt kök som håller testet av tiden.

Våra hantverkare är på topp, pålitliga och engagerade för att säkerställa att du inte bara är nöjd utan också entusiastisk över ditt uppfräschade kök. Vi kommer att arbeta hand i hand med dig, skissa upp designen, sätta en solid tidsplan och föreslå material och möbler, allt anpassat efter dina önskemål.

För att garantera det bästa samarbetar vi med branschens ledande leverantörer. Din köksrenovering i Stockholm blev precis mycket fräschare och mer nyskapande med AB Sundin STHLM!

Berätta om ditt projekt

Vi har anlitat AB Sundin STHLM för en tillbyggnad på vår villa i Tyresö.
Allt har fungerat bra från första kontakt. De har tagit stort ansvar och löst problem som uppkommit i samråd med oss och konstruktör. Bra löpande kommunikation och allt går att lösa vilket varit en trygghet.
Dessutom är de riktigt proffsiga hantverkare!
– Thomas

Sömlös köksrenoveringsprocess

Från den första konsultationen till ett välutformat och trivsamt kök kommer processen att vara smidig och enkel. Luta dig tillbaka och koppla av medan vi renoverar ditt gamla kök.

Kontakta oss

När du väl kontaktar oss kommer vår säljrepresentant snabbt att koppla ihop med dig för att diskutera projektets mål och behov.

Boka en gratis hembesök

Vi ordnar ett kostnadsfritt hembesök för att bedöma ditt nuvarande kök, storlek och dina idéer.

Få en transparent offert

Vi kommer att erbjuda en allomfattande offert utan dolda kostnader. Vi upprätthåller öppenhet från början till slut.

Tilldelad projektledare

En erfaren projektledare ägnar sig åt ditt projekt från början till slut och diskuterar framstegen.

Slutlig inspektion

Efter avslutad renovering genomför vi en noggrann genomgång för att säkerställa att varje detalj är på plats och gör ändringar om det behövs.

Utmärkelse i köksrenoveringar i Stockholm

Oavsett om du längtar efter en total köksomvandling eller bara vill ha en touch av modern elegans, är vårt skickliga team specialiserat på dynamiska köksrenoveringar i Stockholm. Ditt drömkök är bara en renovering bort.

  • Smart Integration

Upplev morgondagens kök redan idag med våra smarta lösningar. Dyk in i beröringsfria kranar, intelligent kylning och belysningssystem som smidigt integrerar teknik med funktionalitet.

  • Briljans

Se våra design anpassa sig till stadens ständigt föränderliga ljus. Från att förstärka naturligt ljus till att skapa intima kvällsatmosfärer blir ditt kök en visuell njutning, dygnet runt.

  • Skapat för dig

Fördjupa dig i anpassning, från skräddarsydda skåp till personliga layouter. Varje tum riktar sig efter dina preferenser och säkerställer att ditt kök är en genuin reflektion av din stil och individuella smak.

Våra Senaste Köksrenoveringar i Stockholm

070-269 01 04
Info@sundinbygg.se
Agavägen, 18155, Lidingö, Stockholm
Våra tjänster
Vår Arbetsprocess
Målning
Renovering
Fasadrenovering
Tillbyggnad
Om oss

Vi är ett erfaret och professionellt företag med fokus på att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Oavsett om det handlar om målning, fasadrenovering, badrumsrenovering, köksrenovering, tillbyggnad eller takläggning, så kan du lita på oss för att få jobbet gjort på bästa sätt.

Rulla till toppen